­

loge small

 

smertefriliv

HVORDAN BEHANDLES ALLERGIER/FOBIER

 
Allergi er en kemisk fobi. Allergier og fobier er begge dele opstået i hjernen, som en forsvarsmekanisme for noget hjernen har opfattet som livsfarligt og dermed skabt en modreaktion imod. Det kan ofte være startet helt "uskyldigt" ved eksempelvis et chok, hvor hjernen har fået signal om, at man er i livsfare og forsøger herefter at finde ud af hvad der er farligt. Står man eksempelvis på en stige udendørs, hvor der er pollen i luften, så er der risiko for, at man bliver bange for højder eller allergisk overfor pollen. Via kinesiologiske tests undersøges der,hvilket år og hvilken situation der har skabt den forkerte kodning (den livsfarlige situation)
Klienten bringes i REM-tilstand og den "livsfarlige" kodning, der har skabt allergien/fobien findes og opløses og hjernen vil nu arbejde på at slette mindet eller oplevelsen, som har skabt allergier/fobien. 

Der skal dog gøres opmærksom på, at det ikke altid er nok med én behandling, da der kan være flere allergier/fobier med hver deres "livsfarlige" situation, som skal afkodes. 

Det anbefales at booke en 90 min. session ved første allergibehandling da der bla. vil blive testet for psykisk omvendthed og hvis dette konstateres, så skal dette rettes op før videre behandling gives. Se evt. mere under punkt med beskrivelse af psykisk omvendthed. 

Jeg har mange forskellige testposer med div. pollen og græsser. Men da de kan være forskellige fra landsdel til landsdel. Eller område til område. Så anbefaldes det, hvis muligt at indsamle pollen, græsser mm.  Fra dit nærområde og tage med til behandling.

OBS!. Ved Allergikonsultation testes altid for candida svamp og testes der positiv, så anbefales det at få bugt med den først, da det kan være den som er skyld i allergien, se mere under punkt Candida.

 

 

Kontakt gerne for mere info.

 

­