­

loge small

Healing var den behandlingsform jeg startede med og udviklede først, for mange år siden.

Det startede en aften jeg sad med en daværende kollega, som den næste morgen skulle til lægen og have sprøjtet binyrebark ind i sit knæ. Det havde han fået gjort hver tredie måned i et par år, grundet en sportsskade han havde pådraget sig og som man ikke rigtig kunne gøre noget ved.

Jeg lagde en hånd på knæet i ca. 3-4 sekunder og hans smerter var væk. hvilket de iøvrigt stadig er. Der fandt jeg ud af, hvor kraftfuld healing er.

Det er dog ikke altid at det går så "nemt". Meget ofte er det et sammenspil mellem det mentale og det fysiske, som skal gå op i en højere enhed, for at få det bedste resultat. 

Jeg bruger ofte healing som en afsluttende del af mine behandlinger og har erfaret, at det er en fantastisk måde at få afsluttet eksempelvis en coaching samtale på, hvor mange følelser kan have været i spil. 

Det er også muligt at heale på afstand, dette kaldet fjernhealing. Jeg benytter det ved akut lindring af smerter både fysisk og psykisk. Ofte i tilfælde, hvor folk ikke har mulighed for at komme i klinikken. 

Jeg tilbyder det også til klienter, der skal til eksamen, jobsamtale eller lignende.

Jeg benytter ikke et specifikt healings system, men har udviklet mit eget og har rigtig gode erfaringer med healing som behandlingsform. 

­