­

loge small

smertefriliv

Jeg hedder Brian og er født i 1973. Jeg bor i en lille by der hedder Blistrup lidt udenfor Gilleleje, sammen med min kone og to næsten voksne børn.

 Oprindelig er jeg fra Terndrup, en lille by i Nordjylland, men har siden 1995 boet i København og Nordsjælland.

Jeg har praktiseret professionelt siden 2004 og haft mere end 2000 sessions, hvilket har givet mig stor erfaring og indsigt i den menneskelige krop og psyke.

Oftere og oftere kommer klienterne i min praksis på grund af stress og ofte først når de står med følelsen af håbløshed eller følelsen af at have mistet kontrollen. Nogle klienter kommer først når de er begyndt at få fysiske symptomer, såsom smerter, allergier, forhøjet blodtryk mm.

De fleste af vores udfordringer i livet, som eksempelvis med kærlighed, job, økonomi og ikke mindst misbrug af stimulanser, trækker tråde tilbage til vores barndom, hvor vi bevidst eller ubevidst er blevet "givet" nogle uhensigtsmæssige mønstre. Dem lever vi så vores liv ud fra, selv når vi bliver voksne og har mulighed for at træffe nye selvstændige valg, så vælger vi ofte (instinktivt) de gamle mønstre.
Disse mønstre gør, at vi kan have svært ved at føle os gode nok og derfor ofte har svært ved at træffe nogle af livets store beslutninger. De gamle mønstre er også medvirkende til, at vi bliver ved med at have de samme udfordringer livet igennem, i eksempelvis kærlighedsforhold, blandt venner, med familie, kollegaer mv. 

Den sociale arv er svær at bryde, men jeg har igennem de sidste mange år udarbejdet tekniker, som kan være med til at bryde disse mønstre og når de gamle mønstre blive brudt, forsvinder mange af vores "knuder" og efterfølges af lettelse, overblik og nyt overskud til livet.

Ved behandlinger af stress, traumer, angst, fobier og allergi/eksem bruger jeg tekniker fra bla. kinesiologien. Her bringes klienten i kontakt med underbevidstheden og herefter arbejdes der med den ubalance, der ligger kodet/gemt i hjernen. Hjernen og kroppen vil herefter selv arbejde videre med at få ubalancen opløst.

Min erfaring har vist mig at når der opnåes psykisk balance, vil de fysiske ubalancer fortage sig og forsvinde.

­